У Києві водій з ознаками сп’яніння зніс металеву огорожу та намагався втекти від патрульних: зухвалого водія затримали

Сьогодні вночі на Броварському проспекті інспектори помітили автомобіль Ford, водій якого, не зменшуючи швидкості руху, здійснив наїзд на тимчасову металеву огорожу. Патрульні відреагували на правопорушення та подали сигнал про зупинку, однак керманич продовжив рух.

За кілька сотень метрів водій зупинився та миттю вибіг з авто, намагаючись втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Потім, спілкуючись з порушником, інспектори помітили в нього явні ознаки сп’яніння. Але пройти огляд у встановленому законом порядку, громадянин відмовився.

Окрім того, під час складання адміністративних матеріалів, патрульні виявили у кермувальника відсутність поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”).

На водія автомобіля Ford патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів), протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.