У Сєвєродонецьку патрульні роти ТОР виявили водія з ознаками наркотичного сп’яніння, який зберігав ймовірні наркотики

Патрульні отримали орієнтування стосовно громадянина, який на вулиці Курчатова, біля дерева щось підозріло шукав, риючись у землі. Після чого чоловік сів до автомобіля Dacia Logan та поїхав.

Прямуючи на виклик, на проспекті Космонавтів патрульні помітили той самий автомобіль з орієнтування. Водій Dacia побачивши службовий автомобіль різко звернув у двори. Інспектори наздогнали автомобіль та в ході бесіди з водієм та пасажиром виявили ознаки наркотичного сп’яніння в обох чоловіків. Під час поверхневої перевірки автомобіля на підлозі, зі сторони пасажирського сидіння, інспектори виявили згорток у синій ізоляційній стрічці. На місце події патрульні викликали слідчих для проведення відповідних процесуальних дій. Під час детального огляду автомобіля, під чохлом на пасажирському сидінні, інспектори виявили ще три згортки, зі слів пасажира «Сіль». Чоловіки пояснили, що придбали заборонені речовини для власного вживання.

Від проходження огляду на стан сп’яніння, водій відмовився у присутності свідків, за що отримав протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння). Надалі по справі працюють слідчі.