100 згортків з ймовірними наркотиками виявили поліцейські у водія, якого зупинили за порушення ПДР

Патрульні батальйону забезпечення супроводження Департаменту патрульної поліції спільно з поліцейськими полку поліції особливого призначення несли службу на стаціонарному посту “Биківня”, що на Броварському проспекті, під Києвом.

Помітивши автомобіль Daewoo Lanos, який рухається на великій швидкості й небезпечно маневрує на дорозі, інспектори наказали водієві зупинитися, на що той зреагував одразу.

Поведінка водія видалася інспекторам підозрілою, він нервував й уникав розмови з поліцейськими. Також патрульні звернули увагу на підозрілі згортки, які лежали на передньому сидінні авто.

Згідно ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” поліцейські провели поверхневу перевірку чоловіка та авто. У його сумочці, а також на задньому сидінні, теж виявили подібні пакетики. Усього нарахували 100 таких згортків.

Водій розповів, що в них наркотичні речовини, з-поміж усіх він назвав амфетамін, метадон, канабіс та сіль. Чоловік зізнався, що у такий спосіб заробляє на життя, а наркотики продає через інтернет.

Чоловіка затримали та доставили до Деснянського управління поліції для подальшого з’ясування обставин події. Слідчо-оперативна група вилучила згортки з невідомими речовинами та направила на експертизу.