Жахливі наслідки нічної ДТП у столиці: декілька пошкоджених автівок, водія шпиталізовано

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, на вулиці Радунській інспектори звернули увагу на автомобіль Hyundai, що здійснив рух зустрічною смугою та рухався у темну пору добу без увімкненого ближнього світла фар. Патрульні відреагували на правопорушення та подали сигнал про зупинку.

Керманич транспортного засобу на законну вимогу поліцейських не відреагував, а навпаки пришвидшився. Розпочалося нетривале переслідування, згодом автомобіль зупинився на червоне світло світлофора, патрульні підійшли до автівки. Спілкуючись з водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На вимогу патрульних вийти з автомобіля, чоловік не відреагував та раптово розпочав рух. Поліцейські втратили автомобіль з поля зору.

За деякий час, патрульні виявили порушника. Керманич Hyundai, ймовірно, не впорався з керуванням, збив бетонні блоки, в’їхав у споруду на автомобільній стоянці, при цьому зачепивши автомобіль Opel. Після чого відбулося перекидання автомобіля та його подальше загоряння.

Кожна хвилина зволікання могла коштувати життя водієві. Тож, патрульні, не гаючи часу та не вартуючи власного життя, перевернули палаючу автівку та витягли звідти водія.

У той час рятувальники прибули на місце пригоди та ліквідували пожежу. Для надання екстреної медичної допомоги чоловіка ушпиталили.

Надалі на місці працювала слідчо-оперативна група.