Ще одне врятоване життя, цього разу патрульними Білої Церкви

Ще одне врятоване життя, цього разу патрульними Білої Церкви.

Ще одне врятоване життя, цього разу патрульними Білої Церкви.Екіпаж патрульних у складі Максима Штефана та Володимира Радіонова прибув на виклик про сімейний конфлікт. Однак те, що патрульні виявили у квартирі, просто шокувало. В одній з кімнат жінка висіла на трубі у зашморзі зі шкіряного паска й вже не дихала. Обоє патрульних негайно кинулися до неї. Максим Штефан припідняв жінку, щоб пасок не стискав їй шию. Вона відразу отямилась. Водночас Володимир Радіонов перерізав пасок й зняв його з шиї жінки. Після цього охоронці порядку залишились тримати громадянку, фіксуючи шийний відділ хребта, до приїзду медиків. Поліцейські ні на мить не відходили від жінки й намагалися її заспокоїти.Надалі професійну допомогу врятованій надали лікарі. 34-річну жінку шпиталізували. Дякуємо патрульним за миттєву реакцію й професійну роботу.Друзі, пам’ятайте, життя — безцінне. Бережіть себе та своїх близьких.Патрульна поліція Білої Церкви

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 18 березня 2020 р.

Екіпаж патрульних у складі Максима Штефана та Володимира Радіонова прибув на виклик про сімейний конфлікт. Однак те, що патрульні виявили у квартирі, просто шокувало.

В одній з кімнат жінка висіла на трубі у зашморзі зі шкіряного паска й вже не дихала.

Обоє патрульних негайно кинулися до неї. Максим Штефан припідняв жінку, щоб пасок не стискав їй шию. Вона відразу отямилась. Водночас Володимир Радіонов перерізав пасок й зняв його з шиї жінки.

Після цього охоронці порядку залишились тримати громадянку, фіксуючи шийний відділ хребта, до приїзду медиків. Поліцейські ні на мить не відходили від жінки й намагалися її заспокоїти.

Надалі професійну допомогу врятованій надали лікарі. 34-річну жінку шпиталізували.

Дякуємо патрульним за миттєву реакцію й професійну роботу.

Друзі, пам’ятайте, життя — безцінне. Бережіть себе та своїх близьких.