Патрульні столиці доставили до лікарні вагітну жінку, що потребувала негайної медичної допомоги

Патрульні доставили до лікарні вагітну жінку, що потребувала негайної медичної допомогиСьогодні вночі на проспекті Академіка Палладіна до патруля звернувся схвильований чоловік та повідомив, що його вагітна дружина потребує термінової медичної допомоги. Патрульні прийняли рішення невідкладно доставити жінку до пологового будинку на службовому автомобілі.За десять хвилин з допомогою спецсигналів патрульні Сергій Бойко та Вадим Худенко подолали чималу відстань до пологового будинку, що розташований в Печерському районі. Жінку передали медичному персоналу для подальшого обстеження.Відео: https://youtu.be/wzFIPLkjW3A#Kyivpatrol_Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 17 березня 2020 р.

Учора вночі на проспекті Академіка Палладіна до патруля звернувся схвильований чоловік та повідомив, що його вагітна дружина потребує термінової медичної допомоги. Патрульні прийняли рішення невідкладно доставити жінку до пологового будинку на службовому автомобілі.

За десять хвилин з допомогою спецсигналів патрульні Сергій Бойко та Вадим Худенко подолали чималу відстань до пологового будинку, що розташований в Печерському районі. Жінку передали медичному персоналу для подальшого обстеження.