У Кропивницькому патрульні допомогли бабусі, яка ледь подавала ознаки життя

Патрульні допомогли бабусі, яка ледь подавала ознаки життя

Патрульні допомогли бабусі, яка ледь подавала ознаки життяДо поліції звернулася жінка та розповіла, що її 89-річна сусідка тривалий час не виходить на зв'язок, а двері її квартири зачинені з середини.Подія трапилася у місті Кропивницькому в одній із багатоповерхівок на вулиці Яновського.Охоронці порядку на шляху до пенсіонерки зателефонували працівникам ДСНС, які по приїзду відчинили двері.У квартирі патрульні виявили бабусю, яка важко дихала та ледь подавала ознаки життя. Вона не могла нічого сказати та поворухнутися. За словами сусідки старенька страждає на цукровий діабет.Інспектори поліції викликали на місце події швидку та допомогли транспортувати бабусю до їх автомобіля. Пенсіонерку госпіталізували до обласної лікарні.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Четвер, 12 березня 2020 р.

До поліції звернулася жінка та розповіла, що її 89-річна сусідка тривалий час не виходить на зв’язок, а двері її квартири зачинені зсередини.

Подія трапилася в одній із багатоповерхівок на вулиці Яновського.

Охоронці порядку на шляху до пенсіонерки зателефонували працівникам ДСНС, які по приїзду відчинили двері.

У квартирі патрульні виявили бабусю, яка важко дихала та ледь подавала ознаки життя. Вона не могла нічого сказати та поворухнутися. За словами сусідки старенька страждає на цукровий діабет.

Інспектори поліції викликали на місце події швидку та допомогли транспортувати бабусю до їх автомобіля. Пенсіонерку госпіталізували до обласної лікарні.