Патрульні Києва врятували літню жінку, яка ледь не випала з вікна 8 поверху

Патрульні Києва врятували літню жінку, яка ледь не випала з вікна

“У вікні будинку на 8 поверсі сидить літня жінка, одна нога якої звисає з підвіконня. Мабуть, вона потребує допомоги”, — днями таке повідомлення надійшло в поліцію від стурбованої жінки.Лічені хвилини знадобилися київським патрульним, щоб дістатися до місця виклику, на проспект Правди. Інформація заявниці підтвердилася. Патрульні піднялися на вказаний поверх, де їх зустріла сусідка та розповіла, що вже тривалий час із квартири лунають крики про допомогу, та зауважила, що літня жінка мешкає разом із сином. Двері до квартири відчинив чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який взагалі не розумів, що трапилося.Інспектори негайно кинулися до жінки, адже існувала реальна загроза її життю та здоров’ю, і будь-якої миті могло статися непоправне.На щастя, і цього разу патрульні встигли. Поліцейські Микита Катасонов, Євгеній Мартиненко та Дмитро Ірха миттєво перехопили жінку, яка була готова будь-якої миті зробити крок, що вартував би життя.Інспектори викликали врятованій швидку, жінку шпиталізували до лікарні.Син 88-річної жінки не зміг пояснити, як його мати опинилася на підвіконні. Сказав, що відпочивав у кімнаті та не чув, коли вона кричала про допомогу. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події.Дякуємо небайдужій громадянці, яка повідомила про випадок в поліцію, та нашими патрульним, які врятували ще одне життя.Патрульна поліція Києва

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 10 березня 2020 р.

У вікні будинку на 8 поверсі сидить літня жінка, одна нога якої звисає з підвіконня. Мабуть, вона потребує допомоги”, — днями таке повідомлення надійшло в поліцію від стурбованої жінки.

Лічені хвилини знадобилися київським патрульним, щоб дістатися до місця виклику, на проспект Правди. Інформація заявниці підтвердилася. Патрульні піднялися на вказаний поверх, де їх зустріла сусідка та розповіла, що вже тривалий час із квартири лунають крики про допомогу, та зауважила, що літня жінка мешкає разом із сином. Двері до квартири відчинив чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який взагалі не розумів, що трапилося.

Інспектори негайно кинулися до жінки, адже існувала реальна загроза її життю та здоров’ю, і будь-якої миті могло статися непоправне.

На щастя, і цього разу патрульні встигли. Поліцейські Микита Катасонов, Євгеній Мартиненко та Дмитро Ірха миттєво перехопили жінку, яка була готова будь-якої миті зробити крок, що вартував би життя.

Інспектори викликали врятованій швидку, жінку шпиталізували до лікарні.

Син 88-річної жінки не зміг пояснити, як його мати опинилася на підвіконні. Сказав, що відпочивав у кімнаті та не чув, коли вона кричала про допомогу. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Дякуємо небайдужій громадянці, яка повідомила про випадок в поліцію, та нашими патрульним, які врятували ще одне життя.