56-річна ймовірна грабіжниця намагалась втекти від патрульних через двохметровий паркан – не вдалось

Виклик про грабіж отримали патрульні вчора близько 18-ї години. Заявниця повідомляла, що з магазину на вулиці Потьомкінській, що у Херсоні невідома жінка забрала товару на тисячу гривень і втекла.

Інспектори отримали орієнтування й розпочали пошуки. За кілька хвилин на провулку Успенському охоронці порядку помітили схожу громадянку. У цей час співробітники магазину надали фотографію з камер спостереження й поліцейські відразу ж упізнали втікачку.

Жінці повідомили, що вона затримана й буде доставлена до Херсонського відділу поліції. Однак та розповіла, що має забрати зі школи раннього розвитку внука й попрохала спочатку заїхати туди. Патрульні супроводили громадянку до закладу.

Однак там 56-річна жителька Чорнобаївки спробувала повторити втечу. Вона одягла внука й разом із ним намагалась подолати двометровий паркан. Та інспектори не дозволили їй цього зробити.

Урешті жінку доправили до відділення поліції та передали слідчим. А співробітники магазину також повідомили, що це вже не перша її крадіжка з їх закладу.

Тривають слідчі дії.