Лисичанські патрульні розшукали підлітка, який зник цього ранку по дорозі до школи

“Вранці пішов з дому до школи, але до навчального закладу так і не з’явився. Раніше скаржився на життя та вів розмови про самогубство”. З таким повідомленням цього ранку на лінію 102 звернулась директорка однієї з лисичанських шкіл.

Патрульні встановили, що сьогодні річниця загибелі товариша зниклого хлопця. Рік тому він загинув під колесами потяга. Поліцейські негайно виїхали на місце минулорічної трагедії, підозрюючи що хлопець міг направитись туди. Але на колії нікого не було.

Перебираючи варіанти, куди можливо міг попрямувати підліток, патрульні вирішили перевірити місце поховання загиблого товариша хлопця. Обстеживши територію кладовища, поліцейські виявили зниклого школяра та матір його загиблого товариша, яка прийшла провідати місце поховання сина.

Підлітка патрульні доставили до Лисичанського відділу поліції, де на нього вже чекала матір.

Приділяйте більше уваги спілкуванню із вашими дітьми, особливо у складний період підліткового віку. Проблеми, які для дорослого здаються незначними, для незміцнілої дитячої психіки можуть стати нездоланними та штовхнути дитину до необдуманих кроків.