Патрульні розшукали ймовірного крадія речей із камери схову магазина у столиці

Сьогодні, близько 8-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення про крадіжку в одному із супермаркетів у Печерському районі столиці.

До поліції звернувся працівник магазину та розповів, що вчора з камери схову зникла сумка однієї з відвідувачок з її особистими речами. Після перегляду камер відеоспостереження охоронці магазину встановили чоловіка, який вийшов разом із її сумкою. Також вони встановили, що цей чоловік залишив у камері схову свій пакет зеленого кольору, який так і не забрав.

Сьогодні, охоронці помітили в магазині схожого на вигляд чоловіка, який, ймовірно повернувся за своїм пакетом. Помітивши увагу охоронців — він швидко зник, так його і не забравши. Згодом, за цим пакетом прийшов інший молодий чоловік, про якого охорона також повідомила патрульним.

Відпрацьовуючи виклик, патрульні виявили чоловіка, схожого за описом, що надали працівники магазину. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у громадянина ручку, що належить заявниці та яка була у сумці на момент її викрадення.

Інспектори встановили, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення у минулому та знайомий з хлопцем, який приходив забирати пакет після його невдалої спроби.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям громадянина.