У потрібний час у потрібному місці: небайдужа громадянка допомогла патрульним Києва затримати ймовірних квартирних крадіїв

22 лютого на службу 102 зателефонувала жінка та повідомила, що двоє невідомих їй осіб намагаються залізти в сусідську квартиру через вікно.

На шляху до місця виклику інспектори помітили чоловіка, який підпадав під опис заявниці і хутко біг. Особу наздогнали. Пояснити куди він поспішає чоловік не зміг, проте повідомив, що шукає тут товариша. Чоловік помітно нервував, а тому інспектори попросили його залишатись на місці, поки вони не перевірять деяку інформацію.

У той самий час колеги встановили власника квартири та зайшли до неї, щоб перевірити інформацію про крадіжку. В кімнатах були розкидані речі, а одні двері були зачинені зсередини. Відчинивши їх, патрульні почули підозрілий звук із шафи, заглянувши в яку, виявили громадянина, якого “шукав” чоловік, зупинений на вулиці.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин та надання правової кваліфікації діям громадян.