У Чернівцях патрульні відвернули трагедію та затримали чоловіка, який погрожував, ймовірно, гранатою

Патрульні відвернули трагедію та затримали чоловіка, який погрожував, ймовірно, гранатоюСьогодні, близько 15-ї години, патрульні отримали повідомлення, що на бульварі Героїв Крут громадянин має біля себе гранату, поводитися неадекватно та кричить.Патрульні негайно прибули на місце події як на зустріч їм вибіг чоловік та тримав у руці схоже гранату.Громадянин поводив себе агресивно, кричав, погрожував, що підірве гранату. Намагаючись заспокоїти чоловіка, патрульні розпочали діалог та почали скорочувати відстань до зловмисника. Підійшовши доволі близько, завдяки злагодженим діям, командира взводу Сергія Беженара та поліцейського Вадима Радощука вдалося вихопити ймовірну гранату з рук чоловіка. Громадянина патрульні затримали, огородили місце події та викликали всі відповідні служби.Досить часто ми говоримо рідним, близьким та знайомим, що зміна пройшла спокійно. Однак саме під час цього чергування ми переслідували нетверезого водія, який втікав, затримували озброєних злочинців та рятували самогубців. Нехай вони не переймаються та не нервують — головне, що ми вчасно попередили, ймовірно, жахливі наслідки.Служити та захищати!Патрульна поліція Чернівецької області

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Сьогодні, близько 15-ї години, патрульні отримали повідомлення, що на бульварі Героїв Крут громадянин має біля себе гранату, поводитися неадекватно та кричить.

Патрульні негайно прибули на місце події як на зустріч їм вибіг чоловік та тримав у руці схоже гранату.

Громадянин поводив себе агресивно, кричав, погрожував, що підірве гранату. Намагаючись заспокоїти чоловіка, патрульні розпочали діалог та почали скорочувати відстань до зловмисника. Підійшовши доволі близько, завдяки злагодженим діям, командира взводу Сергія Беженара та поліцейського Вадима Радощука вдалося вихопити ймовірну гранату з рук чоловіка. Громадянина патрульні затримали, огородили місце події та викликали всі відповідні служби.

Досить часто ми говоримо рідним, близьким та знайомим, що зміна пройшла спокійно. Однак саме під час цього чергування ми переслідували нетверезого водія, який втікав, затримували озброєних злочинців та рятували самогубців. Нехай вони не переймаються та не нервують — головне, що ми вчасно попередили, ймовірно, жахливі наслідки.