У той час, у тому місці: патрульні надали домедичну допомогу херсонці, в якої стався напад

19.02.2020.1

Саме в той час саме в тому місці. Патрульні надали домедичну допомогу херсонці, в якої стався напад (відео 18+) Інспектори, які патрулюють територію залізничного вокзалу, вчора близько 11- години ранку почули, що в залі очікування комусь стало погано й негайно кинулись на допомогу.У жінки стався напад й вона вдарилась головою. Її співмешканець, який перебував поруч, розповів, що це вже не вперше. Інспектори Михайло Близнюк та Олександр Перерва надали громадянці домедичну допомогу та викликали на місце карету швидкої. До приїзду лікарів патрульні контролювали стан потерпілої. Також допомагали й співробітники вокзалу.За кілька хвилин прибули медики. Вони доправили 28-річну херсонку до лікарні.#ПорядокЦеТи #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Херсонської області Середа, 19 лютого 2020 р.

Інспектори, які патрулюють територію залізничного вокзалу, вчора близько 11-ї години ранку почули, що в залі очікування комусь стало погано й негайно кинулись на допомогу.

У жінки стався напад й вона вдарилась головою. Її співмешканець, який перебував поруч, розповів, що це вже не вперше.

Інспектори Михайло Близнюк та Олександр Перерва надали громадянці домедичну допомогу та викликали на місце карету швидкої. До приїзду лікарів патрульні контролювали стан потерпілої. Також допомагали й співробітники вокзалу.

За кілька хвилин прибули медики. Вони доправили 28-річну херсонку до лікарні.