Нетверезий водій намагався дати патрульним Чернігова неправомірну вигоду

Вчора, близько 9 вечора, небайдужий громадянин повідомив на лінію “102”, що на проспекті Миру водій автомобіля Ford керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Патрульні одразу ж вирушили за вказаною адресою і невдовзі помітили вказаний автомобіль. Авто заїхало на бордюр і пробило колесо. Заявник перебував на місці події і вказав на особу, яка перебувала за кермом. Під час перевірки документів патрульні встановили, що кермувальником є 42-річний місцевий мешканець. У чоловіка дійсно були явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Громадянин заперечував факт керування транспортним засобом і намагався переконати патрульних, що нікуди не їхав. Неодноразово інспектори пропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. На що останній категорично відмовився. З метою уникнення відповідальності, водій підійшов до службового автомобіля та поклав на пасажирське сидіння 2000 гривень. Поліцейські декілька разів попередили чоловіка, що пропозиція неправомірної вигоди – є злочином, але це його не зупинило, він продовжував наполягати на своєму.

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. У підсумку, на водія патрульні склали адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння. Далі він продовжив спілкування вже зі слідчим.