Столичні патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, причетний до заволодіння транспортним засобом

Днями, патрулюючи на вулиці Січових Стрільців, поліцейські звернули увагу на автомобіль ГАЗ-24, який рухався з пробитим заднім колесом. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб, можливо водієві необхідна допомога.

Чоловік, який знаходився за кермом автомобіля, перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували громадянину пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, той відмовився.

Жодних документів, які б посвідчували належність транспортного засобу громадянин надати інспекторам не зміг. Згодом, чоловік розповів патрульним, що викрав транспортний засіб з-під одного з житлових будинків у Дарницькому районі столиці.

Патрульні встановили власника автомобіля. Чоловік повідомив поліцейським, що залишив автівку на ремонт на станції технічного обслуговування декілька днів тому. Чоловік, який мав виконати ремонтні роботи забрав авто додому, звідки, його й викрав ймовірний правопорушник.

Інспектори затримали чоловіка, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.