10 і 1 цікавий факт про кавалерійську роту патрульної поліції Києва

10 і 1 цікавий факт про кавалерійську роту патрульної поліції Києва 1. У підрозділі несуть службу 56 співробітників — 53 патрульних і 3 цивільних. Цивільні посади займають фельдшер, коваль та конюх.2. У кавалерійській роті 20 коней, усі чоловічої статті.3. Основне завдання підрозділу — патрулювання паркових і лісопаркових зон, а також забезпечення безпеки і публічного порядку під час проведення масових заходів.4. Найчастіше кінний патруль можна зустріти в парках Рильського та Муромець, а також в Гідропарку та на Трухановому острові. Крім цього під час масових заходів, зокрема проведення футбольних матчів, кавалерія патрулює поблизу Олімпійського стадіону.5. На вулицях столиці кавалерію можна зустріти не завжди. Підрозділ заступає на патрулювання тільки в теплі місяці, зазвичай, сезон розпочинається в кінці квітня, а закінчується на початку листопада. 5. Тривалість одного патрулювання не перевищує 6 години в теплий день та 3 години — в холодний, після чого коней ведуть на відпочинок.6. На відміну від патрулювань, коней тренують протягом усього року. 7. Одне тренування може тривати до 3 годин, після чого коням потрібний відпочинок.8. Клички коней: Бобстер, Бук, Бобер, Банкір, Виноград, Грек, Днепр, Екіпаж, Ізльот, Імбірь, Колетто, Кагор, Конрад, Майкоп, Монблан, Маріб, Рим, Тартак, Хрущ та Фрістаіл.9. Коні дуже любляють, коли їх відвідують діти, а ще більше їм подобається, коли вони годують їх морквою та яблуками.10. Кавалерія не тільки охороняє безпеку та публічний порядок під час масових заходів, але й досить часто бере в них участь.Так, наприклад, під час проведення "Міста професій", діткам не тільки дозволяють посидіти верхи, але й проїхатись на справжньому патрульному коні.11. Кавалерійський підрозділ було створено 14.01.2000 року, відповідний наказ був підписаний 15.01.2000 року.Патрульна поліція Києва

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

1. У підрозділі несуть службу 56 співробітників — 53 патрульних і 3 цивільних. Цивільні посади займають фельдшер, коваль та конюх.

2. У кавалерійській роті 20 коней, усі чоловічої статті.

3. Основне завдання підрозділу — патрулювання паркових і лісопаркових зон, а також забезпечення безпеки і публічного порядку під час проведення масових заходів.

4. Найчастіше кінний патруль можна зустріти в парках Рильського та Муромець, а також в Гідропарку та на Трухановому острові. Крім цього під час масових заходів, зокрема проведення футбольних матчів, кавалерія патрулює поблизу Олімпійського стадіону.

5. На вулицях столиці кавалерію можна зустріти не завжди. Підрозділ заступає на патрулювання тільки в теплі місяці, зазвичай, сезон розпочинається в кінці квітня, а закінчується на початку листопада.

5. Тривалість одного патрулювання не перевищує 6 години в теплий день та 3 години — в холодний, після чого коней ведуть на відпочинок.

6. На відміну від патрулювань, коней тренують протягом усього року.

7. Одне тренування може тривати до 3 годин, після чого коням потрібний відпочинок.

8. Клички коней: Бобстер, Бук, Бобер, Банкір, Виноград, Грек, Днепр, Екіпаж, Ізльот, Імбірь, Колетто, Кагор, Конрад, Майкоп, Монблан, Маріб, Рим, Тартак, Хрущ та Фрістаіл.

9. Коні дуже любляють, коли їх відвідують діти, а ще більше їм подобається, коли вони годують їх морквою та яблуками.

10. Кавалерія не тільки охороняє безпеку та публічний порядок під час масових заходів, але й досить часто бере в них участь.Так, наприклад, під час проведення “Міста професій”, діткам не тільки дозволяють посидіти верхи, але й проїхатись на справжньому патрульному коні.

11. Кавалерійський підрозділ було створено 14.01.2000 року, відповідний наказ був підписаний 15.01.2000 року.