Чоловіка, котрий, ймовірно, підпалив автомобіль оперативно розшукали сумські патрульні

“На проспекті Михайла Лушпи автомобіль зайнявся полум’ям“, — таке повідомлення отримали патрульні після опівночі.

За лічені хвилини охоронці порядку були вже на місці та встановлювали ймовірних очевидців та власників авто, що стояли поруч, аби не допустити і їх загоряння. Під час огляду місця події, поліцейські виявили камеру відеоспостереження, яка була розміщена на будинку.

Один із мешканців надав відеозапис, щоби патрульні змогли швидко встановити ймовірного злочинця. Відеокамера чітко зафільмувала чоловіка, який неквапливо під’їхав на автомобілі BMW, дістав каністру, облив легковик рідиною та підпалив. Після цього він місце події залишив. Власниця автомобіля Mazda, 32-річна жінка, впізнала в зловмисникові свого колишнього чоловіка. Тож, не гаючи ані хвилини, патрульні поїхали до місця його мешкання. Біля паркану інспектори виявили позашляховик BMW, а вже за кілька хвилин і самого 35-річного водія. Надалі інспектори його затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

“Хотів помститися дружині“, — саме так пояснив чоловік свої дії. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України — умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом.