У Кропивницькому водій напідпитку намагався уникнути відповідальності та пред’явив патрульним чуже водійське

Водій напідпитку пред'явив патрульним чуже посвідчення водія

Водій напідпитку намагався уникнути відповідальності та пред’явив патрульним чуже водійськеСьогодні, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Geely MR. Подія трапилася близько 2-ї години в обласному центрі на вулиці Вокзальна.Під час спілкування охоронці порядку виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Драгер на місці. Результат показав – 0,38 проміле алкоголю в крові, що майже у 2 рази перевищував допустиму норму.Під час складання адмінматеріалів керманич пред’явив поліцейському посвідчення водія, на якому було нечітке фото, мовляв, що то його та вказав неправдиві дані про себе. Як пізніше з’ясувалося, документ належить іншій особі, а водій вже позбавлений водійського за керування напідпитку. Патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.2 ст.130 (Керування в стані сп’яніння вчинене повторно) КУпАП.Для з'ясування походження чужого посвідчення водія на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. #Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

Сьогодні за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Geely. Подія трапилася близько 2-ї години в обласному центрі на вулиці Вокзальній.

Під час спілкування охоронці порядку виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Драгер на місці. Результат показав – 0,38 проміле алкоголю в крові, що майже у 2 рази перевищував допустиму норму.

Під час складання адмінматеріалів керманич пред’явив поліцейському посвідчення водія, на якому було нечітке фото, мовляв, що то його та вказав неправдиві дані про себе.

Як пізніше з’ясувалося, документ належить іншій особі, а водій вже позбавлений водійського за керування напідпитку.

Патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.2 ст.130 (Керування в стані сп’яніння вчинене повторно) КУпАП.

Для з’ясування походження чужого посвідчення водія на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.