Патрульні Сєвєродонецька на гарячому спіймали двох юнаків, які розкладали ”закладки”

Патрульні ”на гарячому” зловили двох юнаків, які розкладали ”закладки”

#СєвєродонецькПатрульні ”на гарячому” зловили двох юнаків, які розкладали ”закладки”Майже півтори десятки згортків з психотропною речовиною PVP, виявили патрульні у двох молодих чоловіків.Легковий автомобіль, який в’їхав до одного з дворів на вулиці Єгорова, спочатку нічим не привернув увагу патрульних. З машини вийшов пасажир, підійшов до дерева, та почав щось закопувати у землю. Дії громадянина здались патрульним поліцейським підозрілими. В землю молодий чоловік намагався закопати згорток, перемотаний червоною стрічкою.Під час поверхневої перевірки автомобіля, патрульні виявили 11 згортків із наркотичною речовиною, які громадяни намагались сховати на килимку заднього сидіння. Окрім цього, юнаки зізнались поліцейським, що вже встигли зробити ще декілька «закладок».На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Обох громадян затримано. Їм загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 307 ККУ.

Опубліковано Патрульна поліція Луганської області Понеділок, 3 лютого 2020 р.

Майже півтора десятки згортків з психотропною речовиною PVP, виявили патрульні у двох молодих чоловіків.

Легковий автомобіль, який в’їхав до одного з дворів на вулиці Єгорова, спочатку нічим не привернув увагу патрульних. З машини вийшов пасажир, підійшов до дерева, та почав щось закопувати у землю. Дії громадянина здались патрульним поліцейським підозрілими. В землю молодий чоловік намагався закопати згорток, перемотаний червоною стрічкою.

Під час поверхневої перевірки автомобіля, патрульні виявили 11 згортків із наркотичною речовиною, які громадяни намагались сховати на килимку заднього сидіння. Окрім цього, юнаки зізнались поліцейським, що вже встигли зробити ще декілька «закладок».

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Обох громадян затримано. Їм загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 307 ККУ.