Столичні патрульні затримали осіб, які, ймовірно, зламали паркан та побили охоронця

Днями, на службу 102 надійшло повідомлення про хуліганство на вулиці Борщагівській. За допомогою до поліції звернувся охоронних одного з торговельно-розважальних центрів та розповів, що троє невідомих намагалися зламати паркан, а після того, як він зробив їм зауваження нанесли йому кілька ударів кастетом та зникли.

Працівник надав інспекторам запис з камер відеоспостереження, що зафіксували подію та підтверджували його слова. Заявник також вказав напрямок у якого зникли невідомі та описав одяг ймовірних правопорушників.

Під час відпрацювання отриманої інформації, на одній із вулиць, патрульні помітили осіб, схожих за орієнтуванням, що надав потерпілий.

Молоді люди помітивши службовий автомобіль різко змінили напрямок руху та намагалися втекти. Інспектори наздогнали їх. В процесі затримання громадяни спробували утекти, але швидко були зупинені працівниками поліції. Під час спілкування з останніми, патрульні помітили в них явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Зважаючи на юний вік порушників, патрульні викликали на місце події їхніх законних представників та інспектора з ювенальної превенції. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 16-річного підлітка предмет, схожий на кастет.

Потерпілий впізнав осіб, які нанесли йому ушкодження та пошкодили паркан.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманих.