Кропивницькі патрульні допомогли 93-річній жінці, яка травмувала голову під час падіння

“На підлозі у зачиненому будинку лежить 93-річна бабуся. Біля її голови кров”, — таке повідомлення отримали поліцейські від стурбованої жінки, яка просила допомоги. Вона пояснила, що доглядає за старенькою жінкою. Вкотре прийшовши навідати її, побачила через вікно, що з жінкою сталося нещастя.За лічені хвилини на місці вже був екіпаж кропивницьких патрульних — Олександр Стонога та Задорожній Валентин. Бабуся зачинилася в будинку на засув зсередини, що неабияк ускладнювало процес відкриття дверей. Доклавши чимало зусиль, патрульним все ж вдалося відчинити їх та потрапити до помешкання.У жінки була розбита голова, вона скаржилася на біль й просила допомоги. Виявилося, що бабуся впала й травмувалася, після чого вже не могла самостійно піднятися.Поки один із поліцейських викликав швидку, інший – наклав бабусі пов’язку, прикрив ковдрою, адже вона замерзла, та підтримував у свідомості до прибуття медиків.Жінка подякувала своїм рятівникам, що так швидко приїхали та допомогли.Цілодобово наші патрульні екіпажі на варті й будь-якої миті готові прийти на допомогу. Служимо та захищаємо!

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 29 січня 2020 р.

“На підлозі у зачиненому будинку лежить 93-річна бабуся. Біля її голови кров”, — таке повідомлення отримали поліцейські від стурбованої жінки, яка просила допомоги. Вона пояснила, що доглядає за старенькою жінкою. Вкотре прийшовши навідати її, побачила через вікно, що з жінкою сталося нещастя.

За лічені хвилини на місці вже був екіпаж кропивницьких патрульних — Олександр Стонога та Задорожній Валентин.

Бабуся зачинилася в будинку на засув зсередини, що неабияк ускладнювало процес відкриття дверей. Доклавши чимало зусиль, патрульним все ж вдалося відчинити їх та потрапити до помешкання.

У жінки була розбита голова, вона скаржилася на біль й просила допомоги. Виявилося, що бабуся впала й травмувалася, після чого вже не могла самостійно піднятися.

Поки один із поліцейських викликав швидку, інший – наклав бабусі пов’язку, прикрив ковдрою, адже вона замерзла, та підтримував у свідомості до прибуття медиків.

Жінка подякувала своїм рятівникам, що так швидко приїхали та допомогли.

Цілодобово наші патрульні екіпажі на варті й будь-якої миті готові прийти на допомогу. Служимо та захищаємо!