Більше ніж 30 зіп-пакетів з ймовірними наркотиками виявили столичні патрульні у квартирі, яку винаймав чоловік

“Молодий чоловік намагається проникнути до моєї квартири, дуже агресивний” — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 вчора, опівночі. За допомогою до поліції звернулася власниця однієї з квартир на вулиці Гната Юри. Зі слів жінки, молодий чоловік, якого вона пустила до своєї квартири пожити деякий час, поводить себе агресивно та намагається пошкодити вхідні двері. Окрім того, зазначила, що в кімнаті, яку вона виділила для чоловіка, той зберігає наркотичні речовини. Жінка неодноразово намагалася владнати конфлікт самостійно, але на прохання власниці залишити помешкання, 27-річний громадянин не реагував.

В кімнаті, де проживав чоловік, патрульні виявили близько 30 зіп-пакетів із подрібненою речовиною зеленого кольору та білою кристалоподібною речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

Пояснити походження виявленого громадянин не зміг. До того ж, під час перевірки чоловіка за поліцейськими базами, інспектори з’ясували, що громадянин вже притягався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.