Менше 7 хвилин знадобилось патрульним Києва, щоб виявили авто, на якому пересувались ймовірні грабіжники

Вчора, близько 6-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення про заволодіння грошовими коштами на вулиці Дмитрівській. Заявник розповів патрульним, що троє невідомих осіб нанесли йому кілька ударів, забрали гроші та зникли в невідомому напрямку на автомобілі BMW.

Потерпілий пригадав колір та модель транспортного засобу, що суттєво допомогло патрульним в процесі пошуку.

Оперативно в радіоефірі всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування щодо авто, на якому можуть пересуватися ймовірні правопорушники. Менше ніж 7 хвилин знадобилося столичним патрульним аби виявити автомобіль, схожий за орієнтуванням. В транспортному засобі знаходилось троє осіб з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Водій автомобіля BMW відмовився проходити огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Окрім того, у чоловіка було відсутнє при собі посвідчення водія.

На 30-річного керманича патрульні винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП.

Потерпілий впізнав своїх кривдників. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.