Патрульні Сєвєродонецька надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням, який стікав кров’ю

Нічна зміна патрульних Сєвєродонецька. Повідомлення про конфлікт і бійку. Такі виклики для поліцейських — це завжди спілкування з агресивно налаштованими людьми, а завдання патрульних — владнати ситуацію мирним шляхом, аби все було безпечно й спокійно.Але ситуації бувають доволі різні. Як під час вчорашнього виклику. Конфлікт між молодими людьми переріс у бійку, яка для одного з учасників закінчилася ножовим пораненням.Коли на виклик прибули патрульні, закривавлений чоловік стікав кров'ю на землі й кричав про допомогу, а двоє ймовірних нападників намагалися втекти на таксі.Патрульні миттєво кинулися надавати домедичну допомогу пораненому. Вони викликали швидку й до приїзду лікарів зупинили кровотечу, наклавши чоловікові на ногу турнікет. Автомобіль, на якому хотіли втекти ймовірні нападники, інспектори зупинили. У ньому виявили двох пасажирів: молодих чоловіка та жінку. Під час поверхневої перевірки у громадянки патрульні виявили ніж, який вона намагалась сховати у взутті.Зі слів очевидиці, саме ця жінка нанесла чоловікові ножове поранення.Постраждалого шпиталізували до міської лікарні. Затриманих передали слідчим, які встановлять усі обставини події.

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 21 січня 2020 р.

Нічна зміна патрульних Сєвєродонецька. Повідомлення про конфлікт і бійку. Такі виклики для поліцейських — це завжди спілкування з агресивно налаштованими людьми, а завдання патрульних — владнати ситуацію мирним шляхом, аби все було безпечно й спокійно.

Але ситуації бувають доволі різні. Як під час вчорашнього виклику. Конфлікт між молодими людьми переріс у бійку, яка для одного з учасників закінчилася ножовим пораненням.

Коли на виклик прибули патрульні, закривавлений чоловік стікав кров’ю на землі й кричав про допомогу, а двоє ймовірних нападників намагалися втекти на таксі.

Патрульні миттєво кинулися надавати домедичну допомогу пораненому. Вони викликали швидку й до приїзду лікарів зупинили кровотечу, наклавши чоловікові на ногу турнікет.

Автомобіль, на якому хотіли втекти ймовірні нападники, інспектори зупинили. У ньому виявили двох пасажирів: молодих чоловіка та жінку. Під час поверхневої перевірки у громадянки патрульні виявили ніж, який вона намагалась сховати у взутті.

Зі слів очевидиці, саме ця жінка нанесла чоловікові ножове поранення.

Постраждалого шпиталізували до міської лікарні. Затриманих передали слідчим, які встановлять усі обставини події.