Патрульні Києва разом із рятувальниками евакуювали із задимленої квартири двох її мешканців

Патрульні разом із рятувальниками евакуювали із задимленої квартири двох її мешканців19 січня, близько опівночі, патрульні отримали повідомлення про задимлення у квартирі будинку на бульварі Дружби Народів. На місці події патрульні побачили густий дим з вікон квартири другого поверху.Сусіди розповіли інспекторам, що за цією адресою проживає 95-річна жінка та її 62-річний син, який має проблеми зі здоров'ям. Інспектори швидко забігли до квартири та виявили в ній жінку похилого віку, яка була в стані шоку та не могла самостійно покинути своє помешкання. Патрульні допомогли їй піднятись з підлоги та відвели в безпечне місце. В іншій кімнаті поліцейські виявили її сина, який не може самостійно пересуватись та візуально мав свіжі опіки нижніх кінцівок, а тому інспектори, разом з рятувальниками, винесли його з задимленої квартири до автомобіля медичної допомоги. Спільні злагоджені дії усіх оперативних служб допомогли відвернути можливу трагедію.Відео: https://youtu.be/Bvtsrc6417w#Kyivpatrol_Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 21 січня 2020 р.

19 січня, близько опівночі, патрульні отримали повідомлення про задимлення у квартирі будинку на бульварі Дружби Народів. На місці події патрульні побачили густий дим з вікон квартири другого поверху.

Сусіди розповіли інспекторам, що за цією адресою проживає 95-річна жінка та її 62-річний син, який має проблеми зі здоров’ям. Інспектори швидко забігли до квартири та виявили в ній жінку похилого віку, яка була в стані шоку та не могла самостійно покинути своє помешкання. Патрульні допомогли їй піднятись з підлоги та відвели в безпечне місце. В іншій кімнаті поліцейські виявили її сина, який не може самостійно пересуватись та візуально мав свіжі опіки нижніх кінцівок, а тому інспектори, разом з рятувальниками, винесли його з задимленої квартири до автомобіля медичної допомоги.

Спільні злагоджені дії усіх оперативних служб допомогли відвернути можливу трагедію.