Розпочинаємо рік із навчання: у Києві відбувся тренінг для керівників відділів адміністративної практики патрульної поліції

Навчання, насичені активними обговореннями та дискусіями, зібрали разом 30 керівників з усіх управлінь патрульної поліції України.

Під час тренінгу учасники засвоїли теоретичний матеріал, що стосується правового регулювання домашнього насильства та обговорили проблемні питання, що виникають в роботі поліцейських у процесі оформлення матеріалів у справах про адмінправопорушення з випадків домашнього насильства.

Тренінг містив три блоки:

спеціальні заходи реагування на випадки домашнього насильства;

особливості реагування на випадки домашнього насильства щодо дітей;

адміністративна та кримінальна відповідальність за факти вчення домашнього насильства, обмежувальні заходи, фіксування фактів та доказів.

Тренінг проводився підготовленими працівниками Департаменту патрульної поліції з відділу адміністративної практики та відділу зв’язків з громадськістю, які займаються проблемами домашнього насильства.

Керівництво Департаменту патрульної поліції, зі всіма учасниками тренінгу, обговорили проблемні питання, які виникають в роботі, привітали з отриманням нового досвіду й побажали легкого навчання та служби.