У Кропивницькому нетверезий водій пропонував патрульним гроші, щоб уникнути відповідальності

Неправомірна вигода

П’яний водій пропонував патрульним гроші, щоб уникнути відповідальності Під час патрулювання по вулиці Юрія Коваленка, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху.У ході спілкування з охоронцями порядку 36-річний водій відразу зізнався, що вживав алкоголь. Пройти на місці огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, але погодився проїхати до медичного закладу. Відповідно до висновку лікаря, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аби охоронці порядку не складали адмінматеріали, керманич намагався "вирішити питання на місці". Громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду, щоб ті його відпустили. Те, що за таку пропозицію існує кримінальна відповідальність поліцейські повторили чоловіку декілька разів, але це його не зупинило, тож він наполягав на своєму.Патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). У зв'язку з пропозицією неправомірної вигоди, патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 13 січня 2020 р.

Під час патрулювання по вулиці Юрія Коваленка, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху.

У ході спілкування з охоронцями порядку 36-річний водій відразу зізнався, що вживав алкоголь.

Пройти на місці огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, але погодився проїхати до медичного закладу. Відповідно до висновку лікаря, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Аби охоронці порядку не складали адмінматеріали, керманич намагався “вирішити питання на місці”. Громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду, щоб ті його відпустили. Те, що за таку пропозицію існує кримінальна відповідальність поліцейські повторили чоловіку декілька разів, але це його не зупинило, тож він наполягав на своєму.

Патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

У зв’язку з пропозицією неправомірної вигоди, патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.