Патрульні Львова супроводив до лікарні авто з 8-річною дівчинкою, яка потребувала негайної допомоги медиків.

Львівські патрульні супроводили в до лікарні авто з 8-річною дівчинкою

Екіпаж патрульних Львова супроводив до лікарні авто з 8-річною дівчинкою, яка потребувала негайної допомоги медиків.Дитина втрачала свідомість дорогою до медзакладу, а батько за кермом розумів, що через щільний трафік на дорозі втрачає багато часу.Чоловік побачив екіпаж патрульних на проспекті Червоної Калини та попросив допомогти.Поліцейські Михайло Чабан та Сергій Русиняк увімкнули проблискові маячки та сирену, і терміново почали супровід до лікарні на вулиці Пилипа Орлика.У центральній частині міста до них приєднався ще один екіпаж, який почав супроводжувати їх позаду для безпеки руху. Лише 5 хвилин знадобилося, щоб подолати понад 12 кілометрів через вечірні затори. Дівчину батько заніс на руках до медиків. Бажаємо дитині швидкого одужання. Дякуємо колегам за службу!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 14 січня 2020 р.

Дитина втрачала свідомість дорогою до медзакладу, а батько за кермом розумів, що через щільний трафік на дорозі втрачає багато часу.

Чоловік побачив екіпаж патрульних на проспекті Червоної Калини та попросив допомогти.

Поліцейські Михайло Чабан та Сергій Русиняк увімкнули проблискові маячки та сирену, і терміново почали супровід до лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

У центральній частині міста до них приєднався ще один екіпаж, який почав супроводжувати їх позаду для безпеки руху. Лише 5 хвилин знадобилося, щоб подолати понад 12 кілометрів через вечірні затори.

Дівчину батько заніс на руках до медиків.

Бажаємо дитині швидкого одужання.

Дякуємо колегам за службу!