Вінницькі патрульні допомогли жінці, яка без свідомості лежала на залізничних коліях

Ця історія про те, як інколи важливо опинитись в потрібний час в потрібному місці. 5 січня близько 6-ї години патрульні отримали виклик із залізничного вокзалу. Заявниця повідомила, що біля вбиральні на території залізниці лежить невідома особа.

По прибуттю на місці події інспектори нікого не виявили, заявниця на телефонні дзвінки не відповідала. Охоронці порядку вирішили оглянути прилеглу територію вокзалу.

На залізничних коліях вони побачили дівчину, яка лежала без свідомості, і одразу викликали карету швидкої медичної допомоги. Зовні слідів тілесних ушкоджень поліцейські не виявили.

Коли медики привели 22-річну дівчину до тями, вона розповіла, що, рухаючись вздовж колій, їй стало зле, від чого вінничанка впала і втратила свідомість.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил безпеки на залізничних вокзалах. Прохід по залізничних коліях у невстановлених місцях тягне за собою адміністративну відповідальність, але найголовніше те, що, не дотримуючись правил безпеки, ви ризикуєте власним життям та здоров’ям.

На щастя, патрульні вчасно виявили дівчину, яка втратила свідомість. Її доставили до лікарні для обстеження лікарями.