Патрульні Сєвєродонецька врятували літню жінку від сина, який чинив стосовно неї домашнє насильство

“Кричить людина про допомогу”, — такий виклик вчора, отримали патрульні на службовий планшет. Побачивши адресу патрульні зрозуміли, що коїться, бо кілька годин тому вже приїздили за цією адресою.

Першого разу патрульних, викликала 62-річна жінка, пояснила, що її син дуже агресивно себе поводить та кидається з кулаками. Син почувши, що мати викликала поліцію швиденько втік з дому до прибуття патрульних.

Вже вдруге, патрульних викликали сусіди, які почули крики про допомогу. Не гаючи ні хвилини, патрульні миттєво прибули за вказаною адресою. На місці події вони застали дуже розлюченого, агресивно настроєного чоловіка, який знущався з матері.

Поліцейські кілька разів робили попередження хулігану, але все марно, він не вгамовувався. Патрульні прийняли рішення застосувати фізичну силу, а саме повалення на землю та спецзасіб кайданки згідно ст. 45 п.3.1 ЗУ “Про Національну поліцію”. Також на місце події прибула мобільна група з протидії домашньому насильству, які склали протокол відносно кривдника за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства) та винесли припис на заборону контактувати з постраждалою протягом п’яти днів.

В результаті затриманого громадянина доставили до психоневрологічного відділення, аби чоловіка привели до тями. На правопорушника патрульні склали протокол за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Тепер на чоловіка чекає суд та спеціальний облік протягом року.