У водія, який скоїв ДТП у Києві, патрульні виявили ознаки сп’яніння

31 грудня, близько 1-ї години ночі, на службу 102 зателефонували небайдужі громадяни та повідомили про те, що на вулиці Степана Бандери нетверезий водій на великій швидкості дрифтував на дорозі та в’їхав у стовп. Після чого хотів втекти та провокував бійку з очевидцями події.

На місці виклику патрульні виявили водія, який сидів на асфальті з явними ознаками алкогольного сп’яніння та не розумів, що відбувається і як саме він опинився в цьому місці.

За попередньою інформацією, 33-річний кермувальник не був уважним за кермом, не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого під час некерованого заносу здійснив наїзд на ліхтарний стовп.

Пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку громадянин відмовився. Також під час перевірки документів інспектори з’ясували, що чоловік уже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння.

На водія патрульні винесли постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та склали протокол за ч.2 ст.130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння) й протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.