Чернігівські патрульні зняли з мосту 20-річну дівчину

Патрульні зняли з мосту 20-річну дівчину

Патрульні зняли з мосту 20-річну дівчинуСьогодні близько шостої ранку на проспекті Перемоги неподалік стадіону «Юність» до екіпажу патрульної поліції звернулася жінка та показала на дівчину, яка стояла на парапеті із зовнішньої сторони мосту через річку Стрижень. Жінка хвилювалася, що молода особа хоче стрибнути.Поліцейські швидко наблизилися до дівчини та підхопили її й пересадили на тротуар. Вона не могла бачити патрульних, бо стояла до них спиною, а на голові у неї був капюшон.Спочатку дівчина не хотіла розмовляти з охоронцями порядку, весь час плакала, поки її не посадили до службового авто. Там вона зігрілася та заспокоїлася. І тільки після цього розповіла інспекторам, що їй 20 років, пояснила, що вона посварилася зі своїм хлопцем. Як опинилася на мосту, ще й з зовнішньої сторони, не пам’ятала.Від медичної чи будь-якої іншої допомоги громадянка відмовилася, тому патрульні доставили її додому.

Опубліковано Патрульна поліція Чернігівської області Вівторок, 24 грудня 2019 р.

Сьогодні близько 6-ї ранку на проспекті Перемоги неподалік стадіону “Юність” до екіпажу патрульної поліції звернулася жінка та показала на дівчину, яка стояла на парапеті із зовнішньої сторони мосту річки Стрижень. Жінка хвилювалася, що молода особа хоче стрибнути.

Поліцейські швидко наблизилися до дівчини та підхопили її й пересадили на тротуар. Вона не могла бачити патрульних, бо стояла до них спиною, а на голові у неї був капюшон.

Спочатку дівчина не хотіла розмовляти з охоронцями порядку, весь час плакала, поки її не посадили до службового авто. Там вона зігрілася та заспокоїлася. І тільки після цього розповіла інспекторам, що їй 20 років, пояснила, що вона посварилася зі своїм хлопцем. Як опинилася на мосту, ще й з зовнішньої сторони, не пам’ятала.

Від медичної чи будь-якої іншої допомоги громадянка відмовилася, тому патрульні доставили її додому.