Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine: визначили переможців всеукраїнського змагання шкіл

Протягом 4 місяців школярі з різних куточків України змагалися у проведенні найкреативніших, найоригінальніших, а головне – найдієвіших акцій, флешмобів, марафонів Усе задля того, аби привернути максимальну увагу громадськості й суспільства у своєму регіоні, місті, селищі чи селі до безпеки дорожнього руху, та важливості знань правил дорожнього руху дітям.

Під час змагань команди зі шкіл звертались до своїх шкільних офіцерів поліції задля проведення спільних флешмобів, акцій та інформаційних кампаній.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький привітав переможців та подякував за таку ініціативу.

“Молоде покоління формує наше ставлення до безпеки дорожнього руху в майбутньому. Зараз наші шкільні офіцери поліції у співпраці з дітьми разом досягають неперевершених результатів у цьому напрямку.

Працюючи з дітьми, ми не лише їх виховуємо, ми отримуємо зворотній зв’язок, на який навіть не очікували – це коли діти вчать своїх батьків. “Тато хотів перейти дорогу на заборонний сигнал світлофора, але я йому сказав, що так робити не можна, і він зупинився”. І таких прикладів безліч. Це зворотна дія того, що ми робимо, і це найцінніший результат, який ми можемо отримати від нашої роботи.

Ми раді були були взяти участь у такому потужному проєкті, як Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine. Наша спільна мета – досягнути нульової смертності на дорозі, а задля цього ми маємо діяти разом”, – зазначив Олексій Білошицький.