Майже в 10 разів перевищував допустиму норму рівень алкоголю в крові водія, який влаштував перегони з патрульними Кропивницького

Спроба водія, що був напідпитку, втекти від патрульних

Майже в 10 разів перевищував допустиму норму рівень алкоголю в крові водія, який влаштував перегони з поліцейськимиПід час патрулювання увагу охоронців порядку привернув автомобіль, що рухався в темну пору доби з вимкненим ближнім світлом фар. Подія сталася цієї суботи приблизно опівночі на вулиці Костромська в обласному центрі.Патрульні поліцейські одразу подали водію сигнал про зупинку, який він проігнорував та лише додав газу. Після тривалих перегонів нічним Кропивницьким поліцейські все ж зупинили горе-керманича на вулиці Волкова. Сильний запах алкоголю із салону автомобіля та нечітка мова водія пояснювали таку зухвалу поведінку. На вимогу поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння на місці водій погодився. Алкотестер показав 1,95 проміле алкоголю в крові, що перевищувало допустиму норму майже в 10 разів.У зв’язку з тим, що горе-керманич вже не вперше протягом року сім за кермо напідпитку, патрульні склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування авто у стані сп’яніння). Надалі на водія чекали протоколи за ст.122-2 (незупинка на вимогу поліцейських) та постанова за ч.4 ст.126 (керування авто особою, позбавленою права керування). Нагадуємо❗️ Ніколи не сідайте за кермо напідпитку❗️У разі виявлення водіїв, що керують транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, одразу звертайтеся на лінію "1️⃣0️⃣2️⃣"! ☎️#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Вівторок, 17 грудня 2019 р.

Під час патрулювання увагу охоронців порядку привернув автомобіль, що рухався в темну пору доби з вимкненим ближнім світлом фар.

Патрульні поліцейські одразу подали водію сигнал про зупинку, який він проігнорував та лише додав газу.

Після тривалих перегонів нічним Кропивницьким поліцейські все ж зупинили горе-керманича на вулиці Волкова.

Сильний запах алкоголю із салону автомобіля та нечітка мова водія пояснювали таку зухвалу поведінку.

На вимогу поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння на місці водій погодився. Алкотестер показав 1,95 проміле алкоголю в крові, що перевищувало допустиму норму майже в 10 разів.

У зв’язку з тим, що водій вже не вперше протягом року сім за кермо напідпитку, патрульні склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування авто у стані сп’яніння).

Надалі на водія чекали протоколи за ст.122-2 (незупинка на вимогу поліцейських) та постанова за ч.4 ст.126 (керування авто особою, позбавленою права керування).