У Луцьку патрульні врятували чоловіка, який різав собі вени

Луцьк, квартира багатоповерхівки на вулиці Чорновола, на годиннику близько 5-ї вечора, сімейна сварка. Далі чоловік усамітнюється у квартирі, в руках ніж, який вже ріже вени… Калюжі крові.Екіпажі патрульних мчать на виклик та допомогу, на рахунку кожна хвилина.Як розказує командир 4 роти Дмитро Ліпчук, чоловік був без свідомості, весь у крові, але його зуміли привести до тями, надали домедичну допомогу до прибуття швидкої, наклавши джгут, дали пити.“Мене ніхто не любить, я поганий, що мені робити” – говорив потерпілий.“Ми тобі допоможемо, треба жити, в тебе є син” – відповідали патрульні.І допомогли. І вселили оптимізм. Ще одне життя, врятоване нашими патрульними. Чоловіка шпиталізували до спеціалізованого медзакладу, він житиме.А патрульні зі спокійною душею повернулися на патрулювання.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 4 грудня 2019 р.

Квартира багатоповерхівки на вулиці Чорновола, на годиннику близько 5-ї вечора, сімейна сварка. Далі чоловік усамітнюється у квартирі, в руках ніж, який вже ріже вени, на підлозі калюжі крові.

Екіпажі патрульних мчать на виклик та допомогу, на рахунку кожна хвилина.

Як розказує командир 4 роти Дмитро Ліпчук, чоловік був без свідомості, весь у крові, але його зуміли привести до тями, надали домедичну допомогу до прибуття швидкої, наклавши джгут, дали пити.

“Мене ніхто не любить, я поганий, що мені робити” – говорив потерпілий.

“Ми тобі допоможемо, треба жити, в тебе є син” – відповідали патрульні.

Ще одне життя, врятоване нашими патрульними. Чоловіка шпиталізували до спеціалізованого медзакладу, він житиме.

А патрульні зі спокійною душею повернулися на патрулювання.