В стані сп’яніння та ще й забороненими речовинами – так водій їхав Києвом, аж поки його не зупинили патрульні

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, патрулюючи на проспекті Героїв Сталінграда, інспектори помітили водія автомобілю Volkswagen, який рухався не пристебнутий паском безпеки.

Поліцейські вирішили зупинити автомобіль та поспілкуватися з водієм аби наголосити на необхідності використання пасків безпеки Адже автомобіль – це не тільки засіб пересування, а ще й джерело постійної загрози. А використання пасків безпеки – один із дієвих способів зберегти життя та здоров’я водія й пасажирів.

Спілкуючись з чоловіком, інспектори помітили в останнього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Але від проходження огляду на стан сп’яніння, у встановленому законом порядку, громадянин відмовився у присутності двох свідків.

Під час поверхневої перевірки, у 34-річного громадянина патрульні виявили декілька зіп-пакетів із білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Пояснити походження виявленого, чоловік не зміг.

На порушника поліцейські склали протокол за ч.1. ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.