Хлопця, який розшукувався поліцією Харківщини, як безвісти зниклий, виявили посеред ночі патрульні

Відстань у 60 кілометрів з Барвінково до Краматорська подолав 14-річний мандрівник.

Близько другої години ночі сьогодні, 28 листопада, на вулиці Ювілейній, поліцейські побачили хлопця. Він був сам, без дорослих, без будь-якого нагляду. Патрульні почали спілкуватися з юним громадянином. Хотіли дізнатися адресу його проживання та доставити до батьків. Але вийшло все не так просто. Спочатку він казав, що місцевий, але де живе відповісти не зміг. Трохи пізніше зізнався – посварився з вітчимом та пішов з дому.

Хлопець назвав своє ім’я, патрульні перевірили його за наявними базами й виявили, що він в активному розшуку від учора, 27 листопада, Барвінківським відділенням Балаклійського відділу поліції ГУНП в Харківській області. Ймовірно, родичі виявили зникнення підлітка та звернулися за допомогою до поліції.

Яким чином, той дістався до Краматорська, патрульним він так й не повідомив.

Але на щастя, з підлітком не сталося біди. Для подальших дій поліцейські доставили хлопця до Краматорського відділу поліції.

Ми вкотре наполегливо звертаємося до батьків! Будьте уважні до своїх дітей! Пам’ятайте, що їхня безпека — це, перш за все, ваша особиста відповідальність.