Патрульні продовжують міжнародну співпрацю із капеланами

Капелани силових структур США, від поліції до ФБР, вчора завітали до управління патрульної поліції Луганської області, аби поділитись досвідом та напрацюваннями в напрямку допомоги поліцейським. Зокрема, мова йшла про подолання стресу та тих психологічних навантажень, які отримує патрульний поліцейський під час служби. Адже критичні ситуації, із якими в більший чи меншій ступені стикається кожен поліцейський, не завжди вдається подолати самотужки, без допомоги сторонніх осіб. Саме таким помічником для патрульного і може стати капелан.

Ми вже маємо досвід з реалізації капеланства в патрульній поліції та можемо оцінити перші позитивні результати цієї роботи. Регулярно на лінію, спільно з екіпажем патрульних, заступає капелан. Він допомагає поліцейським подолати стрес, вийти із тяжких ситуацій як у професійній сфері, так і у буденному житті.

Дякуємо гостям за переданий досвід та сподіваємось на розвиток подальшої співпраці. Щодня вдосконалюємось, розвиваємось, аби ви відчували себе безпечно та захищено!