Столичні патрульні оперативно затримали ймовірних грабіжників

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, патрулюючи на проспекті Палладіна, увагу поліцейських привернув чоловік, що швидко перебігав дорогу у невстановленому місці, а потім сів до автівки, яка чекала на нього, припаркувавшись на узбіччі. Після чого транспортний засіб почав різко набирати швидкості.

Така поведінка здалася патрульним підозрілою, і вони вирішили зупинили автомобіль з порушником.

У цей час до патрульних під’їхав інший автомобіль, водій якого повідомив, що декілька хвилин тому невідомі громадяни заволоділи його сумкою із грошовими коштами та мобільним телефоном і, ймовірно, пересуваються на автомобілі Peugeot, схожий на той, що потрапив в поле зору інспекторів.

Патрульні наздогнали автомобіль та за допомогою проблискових маячків подали сигнал про зупинку. Керманич транспортного засобу, не зважав на вимоги поліцейських, а навпаки збільшував швидкість.

Утікач, не впоравшись із керування, здійснив наїзд на бордюрний камінь. Після чого з автомобіля вибігло троє осіб і подалися навтьоки.

Одного з них інспектори затримали відразу, а інші двоє, так швидко накивали п’ятами, що забули в салоні автомобіля свої речі, у тому числі й документи.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу поліцейські також виявили сумку та мобільний телефон заявника.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин та надання правової кваліфікації діям затриманого, а також пошуку інших чоловіків.