У Сумах патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП

Під час патрулювання автодороги Н-12 “Суми-Полтава”, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ДТП. Заявниця розповіла, що водій автомобіля Opel допустив наїзд на магазин у селі Верхня Сироватка, після чого залишив місце автопригоди.

Слідуючи до магазину, у зустрічному напрямку, інспектори побачили та зупинили схожий за прикметами легковик. За кермом знаходився 20-річний чоловік, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Сам же він підтвердив, що вживав пиво, однак зауважив, що воно було безалкогольне. До того ж, його транспортний засіб дійсно мав механічні пошкодження характерні для ДТП.

У присутності двох свідків громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння, котрий зафіксував у нього 2, 31 проміле алкоголю, що в понад 11 разів перевищує допустиму норму і, звісно, не відповідає словам керманича про безалкогольні напої.

Патрульні склали на нього три адміністративні матеріали: ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.