Хмельницькі патрульні визволяли 3-річного хлопчика, який сам зачинився у кімнаті

3-річний Тіма з Хмельницького потрапив у халепу. Був уже пізній вечір, коли він взяв ключ, пішов в одну з кімнат у квартирі й зачинився всередині. Але як він не старався, відчинити двері назад уже не зміг. Мама також не змогла визволити сина, тому викликала на допомогу патрульних. Спершу поліцейські намагалися домовитися з Тімою, аби він все ж постарався й повернув ключ у замку. Але не вийшло.Тоді патрульні взялися розбирати конструкцію замкового механізму та ключем від іншої кімнати все ж відімкнули зачинені двері. Щаслива мама й інші діти в сім’ї, але найщасливіший сам Тіма, якого таки визволили з пастки.Думаємо, для нього цей випадок буде повчальним й запам'ятається на все життя.Тіма пішов спати. Патрульні ж поїхали дбати про безпеку на вулицях нічного міста, аби сон Тіми був спокійним.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 10 жовтня 2019 р.

3-річний Тіма з Хмельницького потрапив у халепу. Був уже пізній вечір, коли він взяв ключ, пішов в одну з кімнат у квартирі й зачинився всередині. Але як він не старався, відчинити двері назад уже не зміг.

Мама також не змогла визволити сина, тому викликала на допомогу патрульних.

Спершу поліцейські намагалися домовитися з Тімою, аби він все ж постарався й повернув ключ у замку. Але не вийшло.

Тоді патрульні взялися розбирати конструкцію замкового механізму та ключем від іншої кімнати все ж відімкнули зачинені двері.

Щаслива мама й інші діти в сім’ї, але найщасливіший сам Тіма, якого таки визволили з пастки.

Думаємо, для нього цей випадок буде повчальним й запам’ятається на все життя.

Тіма пішов спати. Патрульні ж поїхали дбати про безпеку на вулицях нічного міста, аби сон Тіми був спокійним.