Завершилась перша серія майстер-класів із самозахисту для жінок у Києві

Співробітники відділу зв’язків із громадськістю започаткували спеціальний курс із самозахисту для жінок, який складається з чотирьох занять. Протягом місяця патрульні навчали учасниць прийомам, які можуть стати в нагоді на вулиці під час неочікуваного нападу зловмисників і не потребують особливої фізичної підготовки.

До складу інструкторів, які проводили заняття, входили поліцейські відділу тактичної підготовки управління патрульної поліції у місті Києві. Інспектори розробили спеціальну програму, яка містить теорію з основ самозахисту та практичне відпрацювання основних елементів самооборони, основи психологічної підготовки до захисту, юридичні тонкощі під час застосування сили та основи надання домедичної допомоги. Також патрульні розповіли учасницям типові алгоритми дії під час нападу зловмисника, у тому числі обговорили випадки коли у нападника є ніж або вогнепальна зброя.

Сподіваємось, що отриманні знання ніколи не стануть вам у нагоді, але ми впевнені, що у разі потреби тепер ви будете готові дати нападнику відсіч.

По закінченню курсу ми отримали не тільки багато позитивних відгуків від учасниць, але й ще більшу кількість прохань провести ще одну серію, від тих хто не встиг приєднатись до першої групи. Ми з радістю ще раз поділимось з вами своїми знаннями.