У позаробочий час полтавський патрульний виявив чоловіка, який незаконно проникнув до чужого авто

Учора, повертаючись після добового чергування додому, старший інспектор-черговий відділу чергової служби управління патрульної поліції в Полтавській області Юрій Курбала помітив, що на парковці одного з будинків, що по вулиці Київське шосе, біля автомобілів перебуває підозрілий чоловік, який намагається по черзі відчиняти транспортні засоби.

Юрій негайно зателефонував командиру роти №3 УПП в Полтавській області, який був на зміні. Вже через 5 хвилин екіпажі прибули на допомогу. На очах патрульних, ймовірному порушнику вдалося відчинити один із автомобілів, після чого той сів за кермо. Однак рушити з місця чоловік не встиг, адже патрульні підбігли до автомобіля і заблокували рух.

Громадянин одразу почав запевняти інспекторів, що він чекає у автомобілі свого родича. Однак власник транспортного засобу, який прибув на місце події запевнив патрульних, що бачить цього чоловіка вперше. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує подальші обставини справи. Ми дякуємо Юрію за його небайдужість та професіоналізм! Пишаємося, що маємо змогу нести службу з такими колегами!