У ДТП на Полтавщині загинула патрульна поліцейська

Сьогодні, під час виконання службових обов’язків, у страшній ДТП загинула 35-річна патрульна поліцейська Марина Фетч.

Марина заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни, Полтавської області (автодорога М-03 “Київ-Харків-Довжанський”).

Попередньо, близько 16-ї години на посту патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не зреагував. У результаті нетривалого переслідування патрульними вдалося зупинити його приблизно за 4 кілометри від дорожньої станції.

Під час поверхневої перевірки у водія та у салоні авто Volkswagen Passat виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп’яніння водія Volkswagen Passat, та оформлення адмінматеріалів, передбачених ст. 130 КУпАП, патрульна Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час автодорогою рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не дотримався безпечного швидкісного режиму, здійснив наїзд на патрульну і скоїв зіткнення із зупиненим на узбіччі мікроавтобусом.

Попри намагання поліцейських реанімувати свою колегу й оперативно надану їй домедичну допомогу, патрульна померла на місці. На превеликий жаль, Марина отримала травми несумісні з життям.

Наразі з’ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП.

Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року. Для колег вона назавжди залишиться щирою, чуйною, доброю й відданою своїй справі колегою.

У Марини залишився 10-річний син, який вже ніколи не дочекається мами вдома.

Не передати словами весь жаль і біль від цієї трагічної звістки. Ми висловлюємо найглибші співчуття рідним та близьким Марини, усім хто любив і поважав її.

У ці найважчі хвилини ми сумуємо разом з вами і схиляємо голови перед її світлою пам’яттю.