Завершилися тактико-спеціальні навчання з протидії масовим заворушенням

Понад 300 працівників з усіх управлінь патрульної поліції, з-поміж яких начальники управлінь, їхні заступники, та поліцейські підрозділів ТОР.

10 днів масштабних навчань під чітким керівництвом інструкторів Департаменту патрульної поліції та американських колег.

Теорія та відпрацювання реальних найрізноманітніших сценаріїв.

Усе це для того, аби вдосконалити практичні навички щодо стратегічного планування та тактики дій під час охорони громадського порядку на масових зібраннях.

Усі ці дні у навчально-тренувальному центрі було неймовірно гаряче, а поліцейські під час занять викладалися на максимум.

Сьогодні відбувся завершальний етап тактико-спеціальних навчань з протидії масовим заворушенням, а учасники отримали відповідні сертифікати.

Поліцейських привітав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький“Сьогодні я бачу величезний стрій наших поліцейських. Але це не просто стрій, це – потужна родина, яка завжди готова підставити своє плече товаришу, який поруч. Протягом цих навчань ви не лише вдосконалювали свої вміння, ви вчилися діяти спільно, допомагати й захищати одне одного, щоб діяти заради спільної мети – захисту українського народу. І я знаю, що ви не зрадите цій меті”.

Керівник Регіонального програмного офісу ICITAP в Україні Джон Монтаніо подякував усім за докладені зусилля, аби такі масштабні навчання втілилися в реальність, та зазначив, що поліцейські можуть пишатися тими досягненнями, які здобули за цей курс навчання.

Дякуємо начальнику Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков, відділу з правоохоронних питань, бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США та програмі ICITAP в Україні за підтримки яких ці навчання стали можливими.

Заряджені енергією, з новими силами продовжуємо працювати, щоб робити життя наших громадян безпечним і далі!