Community policing: у Херсоні небайдужий громадянин повідомив про водія-порушника, який керував автобусом

24.09.2019

Community policing: небайдужий громадянин повідомив про водія-порушника, який керував автобусом Водій маршрутного автобуса, який здійснює міжміське перевезення пасажирів, створив аварійну ситуацію. Такий виклик надійшов учора патрульним. Заявник повідомляв, що під час руху відрізком дороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч чоловік за кермом автобуса Mercedes-Benz ледь не спровокував ДТП. Інспектори зустрілись із громадянин на автостанції. Небайдужий учасник дорожнього руху надав поліцейським відеозапис події. Там же відшукали й транспортний засіб та водія-порушника. Патрульні встановили, що під час руху 45-річний житель Голопристанського району при перестроюванні з однієї смуги в іншу не надав перевагу в русі автомобілю заявника, який рухався в попутному напрямку. Цим він змусив останнього загальмувати й змінити напрямок руху задля уникнення зіткнення, чим, власне, і створив аварійну ситуацію.На порушника інспектори склали адмінпротокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення ПДР, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП. Друзі, на щастя, цього разу уважність та швидкість реакції водія дозволили уникнути трагічних наслідків. Однак випадки серйозних ДТП непоодинокі.Будьте уважні за кермом, не наражайте на небезпеку себе та оточуючих. Пам’ятайте, лише неухильне дотримання ПДР є гарантією безпеки на дорозі!#ПорядокЦеТи #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Херсонської області Вівторок, 24 вересня 2019 р.

Водій маршрутного автобуса, який здійснює міжміське перевезення пасажирів, створив аварійну ситуацію.

Такий виклик надійшов учора патрульним. Заявник повідомляв, що під час руху відрізком дороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч, чоловік за кермом автобуса Mercedes-Benz ледь не спровокував ДТП.

Інспектори зустрілись із громадянином на автостанції. Небайдужий учасник дорожнього руху надав поліцейським відеозапис події. Там же відшукали й транспортний засіб та водія-порушника.

Патрульні встановили, що під час руху 45-річний житель Голопристанського району при перестроюванні з однієї смуги в іншу не надав перевагу в русі автомобілю заявника, який рухався в попутному напрямку. Цим він змусив останнього загальмувати й змінити напрямок руху задля уникнення зіткнення, чим, власне, і створив аварійну ситуацію.

На порушника інспектори склали адмінпротокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення ПДР, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП.

Друзі, на щастя, цього разу уважність та швидкість реакції водія дозволили уникнути трагічних наслідків. Однак випадки серйозних ДТП непоодинокі.

Будьте уважні за кермом, не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.