У Луцьку патрульні зупинили чоловіка,який намагався проколоти собі шию виделкою

Луцьк: патрульні запобігли самогубству чоловіка

Проколоти шию виделкою — саме у такий спосіб вирішив покінчити з життям чоловік у Луцьку. Він зачинився в квартирі, виставивши свою співмешканку за двері, і кричав, що спустить з себе кров.Запобігли самогубству громадянина патрульні — Андрій Саливончик та Вадим Костюкевич, які прибули на виклик.Налаштований категорично, чоловік не йшов на контакт з інспекторами й навідріз відмовлявся відчиняти двері.Квартира, у якій він зачинився, розташовувалася на 1 поверсі, а на кухні було відчинене вікно.Спрацювавши професійно, спільними зусиллями патрульні витягли чоловіка через вікно на вулицю. Оскільки той перебував у неадекватному стані й міг заподіяти собі шкоду, на нього надягнули кайданки. Надалі патрульні передали чоловіка лікарям та супроводили автомобіль швидкої з ним до спеціалізованого медзакладу.Дякуємо патрульним за службу й врятоване людське життя!

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

Проколоти шию виделкою — саме у такий спосіб вирішив покінчити з життям чоловік у Луцьку. Він зачинився в квартирі, виставивши свою співмешканку за двері, і кричав, що спустить з себе кров.

Запобігли самогубству громадянина патрульні — Андрій Саливончик та Вадим Костюкевич, які прибули на виклик.

Налаштований категорично, чоловік не йшов на контакт з інспекторами й навідріз відмовлявся відчиняти двері.

Квартира, у якій він зачинився, розташовувалася на 1 поверсі, а на кухні було відчинене вікно.

Спрацювавши професійно, спільними зусиллями патрульні витягли чоловіка через вікно на вулицю. Оскільки той перебував у неадекватному стані й міг заподіяти собі шкоду, на нього надягнули кайданки.

Надалі патрульні передали чоловіка лікарям та супроводили автомобіль швидкої з ним до спеціалізованого медзакладу.

Дякуємо патрульним за службу й врятоване людське життя!