Інспектори відділів моніторингу та аналітичного забезпечення пройшли підготовку в межах проєкту “Підтримка та контроль/моніторинг”

Проєкт “Підтримка та контроль/моніторинг” спрямований на підвищення професіоналізму співробітників патрульної поліції й покращення іміджу їхньої роботи. Його метою є застосування комплексного і системного підходу в роботі, задля підсилення можливостей виконання функцій працівниками відділів моніторингу та аналітичного забезпечення патрульної поліції.

Протягом 5 днів 22 інспектори відділів моніторингу та аналітичного забезпечення з Департаменту патрульної поліції, управлінь патрульної поліції Києва та Київської області опановували алгоритми роботи проєкту, працювали над ідеями підтримки та контролю поліцейського на лінії, аналізували оцінки результатів роботи. Також розглядали антикорупційні аспекти в роботі, теми дисциплінарного статуту, особливостей співпраці поліції та громади, технічних засобів для роботи.

По завершенню тренінгу усі учасники отримали відповідні сертифікати. З успішним завершенням навчання інспекторів привітав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy, а також – Джон Монтаніо, керівник Регіонального програмного офісу ICITAP в Україні, та Tim Janowick, заступник керівника Регіонального програмного офісу ICITAP в Україні.

Дякуємо нашим партнерам — програмі ІСІТАР в Україні та Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL)), завдяки яким ці навчання стали можливими.

З новими знаннями й вміннями рухаємося далі.