Херсонські патрульні зупинили кровотечу чоловікові, який намагався вчинити самогубство

Патрульні Херсона рятують самогубцю

Вечір вівторка. Екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування (ТОР) Херсон отримує виклик про спробу самогубства.Лічені хвилини й інспектори на місці. Там поліцейські бачать чоловіка в калюжі крові. Не гаючи часу, командир взводу Максим Частило хапає аптечку й накладає на порізану руку джгут-турнікет, а потім – тиснучу пов’язку. Йому асистують поліцейські Сергій Лоза та Сергій Коваленко. Кровотечу вдалося зупинити за кілька хвилин. До прибуття карети швидкої патрульні контролювали стан 54-річного чоловіка. Надалі медики шпиталізувіали його лікарні.За словами лікарів, саме своєчасна допомога патрульних врятувала життя цього громадянина. Лічені хвилини, які часто виявляються вирішальними, коли йдеться про порятунок людського життя. Дякуємо патрульним, які встигли й допомогли. Пишаємося!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 19 вересня 2019 р.

У вівторок ввечері екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування (ТОР) Херсон отримав виклик про спробу самогубства.

За лічені хвилини інспектори прибули на місце. Там поліцейські виявили чоловіка в калюжі крові. Не гаючи часу, командир взводу Максим Частило схопив аптечку й наклав на порізану руку джгут-турнікет, а потім – тиснучу пов’язку. Йому асистували поліцейські Сергій Лоза та Сергій Коваленко.

Кровотечу вдалося зупинити за кілька хвилин. До прибуття карети швидкої патрульні контролювали стан 54-річного чоловіка. Надалі медики шпиталізувіали його лікарні.

За словами лікарів, саме своєчасна допомога патрульних врятувала життя цього громадянина.

Лічені хвилини, які часто виявляються вирішальними, коли йдеться про порятунок людського життя. Дякуємо патрульним, які встигли й допомогли.